Vad händer?

Vardagsrep

Jag har skapat en plats för att mötas runt rep i nordvästra Skåne. En plats där vi kan knyta tillsammans, prata om rep och ha trevligt. Jag kallar det Vardagsrep. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller väldigt erfaren. Inga förkunskaper krävs, rep finns att låna om du säger till innan. Tanken är att ha regelbundna träffar, en till två gånger i månaden oftast en vardagskväll.

Rephelg

En eller ett par gånger om året är det rephelg här. En långhelg med rep som började långt innan Rephuset var ett rephus. Jag bestämde mig 2014 för att bjuda in lite folk för rep och samkväm. Idén var egentligen inte min utan kom från en gävlebo med intrsse för rep. Det blev lyckat och jag bestämde mig för att göra om det. Denna gång tänkte jag lite annorlunda med själva arrangemanget, mat och sovmässigt. Något lärde jag mig 2014. Jag bjöd in några av dem jag träffat i den svenska repvärlden under min korta tid på scenen. Vi blev 13 personer och det var helt lyckat.

Folk började droppa in på fredagen, vi käkade tillsammans och tillbringade mycket tid ute, trädgården var full av sol och nästan insynsskyddad. Grannarna var förvarnade om att det kanske skulle ske ovanliga ting så vi fick vara ifred.

För att ha mer plats och bättre möjligheter att umgås alla på en gång hade jag (med god hjälp - tack så mycket) röjt ut och gjort fint i uthuset, det som nu är rephuset. Där hade vi sängplatser till tre fyra personer, tre suspensionspunkter och mattor för golvknyt. När de sista två gästerna hämtats på stationen på lördagen kunde jag koppla av och njuta. Folk lagade mat, folk satt i solen och bättrade på solbrännan, folk latade sig och folk knöt. Både på sig själva, varandra och studsmattan. Min känsla var att alla kände sig bekväma med att ta för sig av mitt hem och av varandra, just så som jag hade hoppats.

Enskild undervisning

Jag undervisar i rep i Rephuset på oregelbunden basis. Enskilt eller i små grupper. Hör av dig om du är intresserad. hello@beyondrope.com

Workshops

Med ojämna mellanrum kommer det hit någon utifrån och håller workshop. Det har hänt två gånger såhär långt. Den första gången var det Fred_RX och i höstas var det Barkas. Nyligen var Gestalta här. Jag räknar med att det blir fler.

Telefon

+46 703 190 190

Adress

Risekatslösavägen 258
26771 Billesholm
Sverige